Product Review: Harajuku Doll Eyeliner :)

Hi & Assalamualaykum !



Haaa biasalah blog pompuan, kalau tak menyelit pasal produk review,memang tak sah. Ehee ,memandangkan banyak sangat produk terkumpul yg nak di review dalam blog ni, jadi harini aku pilih produk yg paling comel sekali nak share dengan korang semua. Semua barang bagus harus lah di reviewww kan ! :P



Okay walaupun kalini aku rasa dah terlambat kalau korang nak beli untuk persiapan menjelang Hari Raya nanti. Tapi takpe ! Sebelum raya ni usha usha dulu mana berkenan, lepas tu boleh lah mula kumpul duit raya dan terus serbuuuu onlineshop ni :)



FACEBOOK: GIRLS KIOSK
INSTAGRAM: girls_kiosk


So far, produk yg dijual dekat onlineshop ni sangat CUTEEEEEEEE. K. Aku memang pantang kalau ada barang cecomel ni, mula la rasa nak beli semua.




Harajuku Doll Eyeliner 
Kiut kan kak ton? hikk


Siapa nak sangka, barang comel camni sebenarnya Eye Liner. Harajuku Doll Eyeliner  ni sangat best, comel berganda ganda & paling best, pakai pun tahan lama. Selalu kalau pakai eye liner, mesti comot lepas tu susah nak tahan lama kan. Tapi kali ni tak. Boleh tahan sampai bila-bila pun dan cara nak bersihkan pun mudah. Boleh bersih kan dengan menggunakan air atau wet tissue je. Puas hati kan? Jimat duit dan masa sungguh ! hehe :)


Mata Eye liner ni pun runcing. Senang nak lukis dan yg penting tak comot :)




Waaaa puas hati lah. Jadi, kepada sesiapa yang berminat dan mungkin pengumpul barang comel juga, boleh lah usha Facebook atau Instagram diorang (girls_kiosk). Selamat mencubaaa ! 


3 comments:

fifahsubuki said...

nampak comel sgt eyeliner tu,,

**kak fatin pun chomel jugak,,

RAND's said...

cutenye eye liner..hee..visit me back..http://randsomana.blogspot.com/search/label/lukisan.^_^

ouhfaracullen said...

Girls Kiosk nie milik Hazimah atau Hafizah kann??budak kembaq dri teluk intan.