Now Anyone Can Eat Like a Dato' @ Nando's.

Hi & Assalamualaykum!




Orang kata makan dekat Nandos ni sedap. Jadi kebetulan haritu tak lunch lagi before tengok movie, so weols pun pegi lah makan dekat Nandos. Ikutkan aku ni bukan la jenis suka makan tempat-tempat macam tu. Tapi sekali sekala manjakan perut apa salahnya. Terapi untuk stomach yang dah lama tak demand ni. Hik hik hik. Ok mengada. I know. -____-


So here we are! :D




Some view from my table :)






(Set Platters to share)
Set Full Platter 
-Whole chicken
-2 large OR 4 Reg Sides

RM53.00

Untuk set ni, korang boleh pilih sama ada nak 2 large or 4 regular sides menu. Bagi yang jenis suka mencuba pelbagai ni, better amik 4 reg sides. Kalau jenis yang betul-betul nak kenyang, better pilih 2 large sebab 4 reg sides ni memang ciput je diorang bagi. Dah lah platters to share. Memang tak adil. tskkk. 


So, weols pilih 4 reg sides:
-Mediterranian Rice
-Sweet Potato Mash
-Chips
-Spicy rice

Boleh usha sini :)



Bagi sesiapa yg kaw kaw kata iols melantak pinggan besau benau, actually platter ni untuk 3 orang ok?


Bottomless heaven & Earth Ice Lemon Tea

RM5.90

Haaaa, yang ni aku amik Ice lemon Tea sebab boleh refill. Memandangkan Set Full Platter ni agak pedas, rasa heaven je dapat refill air. Harga pun dah boleh beli 3 tin air Ice Lemon Tea. ><


 Actually dah pegi lama dah before masuk sem baru .Haha konon-konon entry macam baru pegi semalam. Biasalah iols orang penting sekarang ni, sangat busy with a lots of assignments & load of works. Sory guys! Eheee 



Oh oh hampir terlupa nak mention pergi dengan sape, tadaaa !
Here's my ladies, schoolmates, 5 Science.

 Me & Syaf


 Me & Atul

Bottles of sauce tak boleh mengancam lagi? Kekeke >__<


 Why tajuk kemain lagi Now Anyone Can Eat Like a Dato' ?


Sebab i terbaca quote ni. Mihmih :B

Amaran keras ! 
Make sure you guys feeling makan macam Dato' ok? BHAHAHAHA




KALAU SUKA, KLIK LIKE.

6 comments:

Anonymous said...

It's an awesome piece of writing in support of all the online viewers; they will get advantage from it I am sure.

Feel free to visit my website :: Cheap Jerseys

Anonymous said...

Quality articles or reviews is the secret to invite
the users to go to see the website, that's what this web site is providing.

Look at my web page; TN Nike Pas Cher

Anonymous said...

Simply want to say your article is as amazing. The clearness on your
publish is just nice and that i can suppose you're an expert on this subject. Well along with your permission let me to grab your feed to keep updated with drawing close post. Thank you a million and please continue the enjoyable work.

Here is my blog Cheap Nike Jerseys

Anonymous said...

What's up, yup this paragraph is genuinely nice and I have learned lot of things from it about blogging. thanks.

my homepage :: Louis Vuitton Outlet

Risyaz Nur said...

Wow!yummy... K.aten comel.

Anonymous said...

salam,boleh share gambar bilik umk tak? :)