Tips pakai inner tudung syria :)

Assalamualaikum w.b.t ! :)

Walau pun ramai dah tahu tips ni, tapi untuk yg masih tak tahu, boleh lah baca dekat sini.*yeay ! Bagi sesiapa yang rasa tudung syria tu tak sesuai lansung dengan bentuk muka uols, maknanya yang mana rasa muka uols tu bulat macam rin ni, tak bujur sireh, boleh je cuba tudung tu. Tapi try pakai inner tudung syria style camni. Pasti berdozen dozen korang nak beli tudung syria lepas ni. Cayaaa laahh. :)


Ni bahagian depan inner tudung syria. Kalau boleh, beli inner syria kain jenis cotton. Ianya lebih selesa, serap peluh, dan mudah dibentuk ! :) 
*Dalam gambar ni bukan jenis cotton*


Ni bahagian belakang.


Uols tetas hujung belakang tudung syria tu. Lagi bulat muka uols, lagi lebar uols perlu tetas. *betul kutt* 


Ni rin fokuskan dekat tetas tu. Cara nak tetas, boleh la guna gunting /alat tetas dalam box alat jahit mak uols. Jangan lupa plak jahit 'mati' dekat hujung tetas tu. Nanti kalau tak jahit mati, korang akan rasa longgar dan macam nak tercabut kepala tu. Confem. *Bhahaha



Okey ni lah hasilnya. Tudung tak bulat kan? Lepas tu tak lekap dekat muka kan? Ni lah lebih padan bagi sesiapa yang muka bulat macam rin. Confirm confirm muka camni tak sesuai pakai inner lekap tu kan. So, tetas je. Jangan sayang sangat tudung baru tu. ;)



Contoh inner tudung syria jenis cotton :)



Okay, selamat mencuba ! ^__^v



KALAU SUKA, KLIK LIKE.

8 comments:

dUrRaNi said...

ooooowwwwhhhh....aritu da try tdg yg lekat kt kpala...mcm bolaa...nanti sy try tetas...hehe..tq 4 da info... ;)

~uǝǝʇɐɟ said...

hehe :) macam bola? tak baeeekk kate gituh. hee.. cuba k!

sya_syi said...

wah... thanks2.. tips baik punya.. ^___^

~uǝǝʇɐɟ said...

sha_shi: yeaaahhh! baek punya.. :)))

Trah Wann said...

hihi muka sis sweet pakai inner tuhhh , thanks for the info :)

~uǝǝʇɐɟ said...

trah : anda lebih sweets :). hee. tq
*ouh jeles! hehe

Maizatul Akma said...

cantiknya awak pakai syria i loikeee

~uǝǝʇɐɟ said...

maizatul akma: mekacih :'D .keindahan ciptaan Tuhan. awak try,msti cantek juga :)