Thanks Cik Epal & Maria Elena :)

As Salam n hie :)


Laju je korang nak baca kan kalau nampak nama fames bloggers nih. hehee. Thanks Cik Epal & Maria Elena sebab buat jejak dekat IRINBLOGSPOT ! Maceeeehhhh :) Rasa nak pengsan lepas tengok. Omjaaaayy! im fainted one-hundred-twenty-seconds hokeeehh. hehehe. :'D







Komen dekat entry yang ni -KLIK :)


Semua komen tentang keCANTIKan. hehee. Sebab diorang gojeesss n oseemmm!
Thanks again sebab se'busy' kak Maria Elena dengan fotoshoot n kerjaya sekarang, se'busy' Cik Epal dengan menternak lemak n fotoshoot n kerjaya sekarang, SUDI jugak baca n komen entry rin. Korang memang bloggerians yang superb. Errr, bak kate Cik Epal, retiiisssssss tuh. hehe.  SEMOGA DAPAT JUMPA retissssssss suatu hari nanty terutama Cik Epal n kak Maria ,kalau dengan Cik Epal, dapat rin menternak lemak jugak. Ngehehee. Cik Epal kan selalu mulut masin, tolonglah doakan .Tau tau tau ? teheee ;) One things, rin adore geng SCARFLETS .Keep it up !



*okey, nak sambung pengsan >.<"*


KALAU SUKA, KLIK LIKE.


7 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. bestnye.... blog aku jarang orang2 pemes nak singgah... hehehe

ko bangga x aku tinggalkan jejak kt blog ko... hahaha.. cnfirm x kn :)

mykhalis said...

owner blog ni memang mudah pengsan agaknya

Trah Assan said...

Wootwoot akak akak cungggg komen entry die lah . k jealous kbye .

Trah Assan said...

wootwoot akak2 cungg komen entry die lahh k jealous kbye

cik EPAL said...

kalau ada jodoh kita berjumpa la hehe :)

Farhan Zulhusmi said...

nie dah bangun dari pengsan belum nie??hehehe....keep it up berblogger...:-)

SuFy said...

hehe, pemes kan diorang niii