Per'SAMA'an Bloggers :)

As salam n hie :)



Ohh yea, as usual i've no idea to intro this entry but its okey. Straight terus. Since 2009, tak lama sangat rin dalam dunia ber-blogging nih , tapi baru tahun lepas rasa enjoy ada blog. Baru semangat nak update n keep update ! Dekat matrik bagai, kalau jalan sorang-sorang tunduk 'humble' gituuuh kan, ada je kiri kanan lalu , dan tegur "hai Kisah Gadis Biasa" Hihihi, sangat pelik bunyi nye kan. Walau nama blog masa tu ala-ala kampung , tapi ada jugak orang ingat. But, lastly i tried to change this blog by the name IRINBLOGSPOT .Then after tu baru rasa enak didengarin. Serta merta nama blog buat diri rasa fames. :P



Okey lets get back to our aim today, rin rasa bloggers banyak persamaan. Ye ! Banyak sangat kot -.- . Korang mesti tahu kan, famous bloggers 'Fatin Liyana' 'Maria Elena', 'Cik Epal'  n etc terlampau ramai kalau nak buat list. Most of them pulak, boleh dikatakan penuh dalam majalah sebagai model. 'Hijab icon' 'Role model-muslimah' or so whatever u guys keep saying, yaaaa, there are really BEAUTIFUL when wearing hijab. For sure major bloggers nowadays, tak der yang terlepas try hijab style Hana Tajima, Maria Elena n so on. Im also not 'exceptional' keep trying .^_^ Y.


Very impressive, almost blogger nih 'educated' person. Seriously.


Fatin Liyana (FL) @model@student@to-be-doctor
Omjaaayyy! doktor pun berblogging okey >.<

.Cik Epal student UIA @model.
.Maria Elena graduan UTP@model.


Paling cool, diorang banyak buat vlog @ video dekat youtube. Search saje nama, pasti ketemu ya!


Meanwhile, bloggers jugak kebanyakan nya talkative, cool, sporting n gorgeous. The most important, as bloggers also, rin rasa bloggers ni 'Sekepala'. Kalau jumpa, for sure hyper habeess. Tak dapat nak tipu, semua bloggers pasti rajin menulis (menaip) , bercerita dan semestinya membaca (terutama baca older post sendirik ! hehe) .Kalau malas-malas ni, well-out from the club ;) To be a bloggers, rasa macam artis pulak. Dalam sehari, penuh traffic visitors. Orang google sana, google sini, jumpa blog kita. Fames sekejap la kot dapat show-off muka yang sangat annoying nih  -.-


Love-to-be-them ^_^Y




"Sesungguhnya kecantikan itu hak milik setiap insan. Allah itu cantik dan sukakan kecantikan."



KALAU SUKA, KLIK LIKE.


10 comments:

cik EPAL said...

setiap ciptaan Allah itu cantik termasuk awak =)

~uǝǝʇɐɟ said...

cik epal: yaaaauuuww!cik epal jejak kat sini lah.hehe. thanks ! ^^

Bungakopi said...

huhu. aku sblom masuk blog ko akan slowkan volume laptop dlu, baru masuk. aku pon suka tiru style diorang sbb aku xkretif nak cari style tudung sndiri..

~uǝǝʇɐɟ said...

bungakopi: hahaha......... music blog rin memekak je kan? :D yaaa,,thats rite..same to me ^^

Maria Elena (Zarul) said...

heheeee! alhamdulillah kami semua dikurniakan kecantikan dan kesempurnaan (in terms of physical and health).
thank you for the post dear! =D

~uǝǝʇɐɟ said...

maria elena : Alhamdulillah.'kami' tu include 'me' tak? hehehe tq for ur steps here :)

Hanis said...

dorang memang awesome :)! Btw,love your template.smart & cute! Nyah suka! HAHA

~uǝǝʇɐɟ said...

hanis : hahaha..yup superb ! err tq nyaaahh ! hehe :)

petisuara said...

alhai dear, comelnya awak ini buat entry pasal ni, jgn jadi mcm kami sebab kami noob! hehe - yanapetisuara

~uǝǝʇɐɟ said...

Yanapetisuaraku: hehe ,being noob sangat cool okey! tq sis canteks for ur step here :'D